Reklama

Të gjithë ju individë që jeni të interesuar të reklamoni dicka në faqen tonë, si psh: produkte, njoftime, biznese etj, jeni të mirepritur të na kontaktoni në adresen tonë të emailit: maturashteterore17@gmail.com ose në adresën tonë të Facebook-ut.

Reklamoni Biznesin tuaj me maturashteterore2016.wordpress.com Përfitoni nga Oferta duke filluar vetëm me 10€/muaj. Shikueshmëria kryesore në webin tonë vjen nga rrjetet sociale si Facebook, Linkedin,Instagram etj. ku për cdo artikull dhe informacion bëhet shpërndarje (share). ku grupmosha mesatare varion nga 16 – 40 vjec dhe kryesisht me shtetësi shqiptare. 

Ju sjellim zgjidhjen më të mire dhe me cmimet më konkurruese në treg duke ju ofruar më shumë se një shërbim.

Përfitoni tani dhe Na Kontaktoni ose dërgoni email në maturashteterore17@gmail.com

ads-reklama-juajreklama2.jpg


Picture1.tif

Bejme detyra kursi per gjeometrine deskriptive, vizatim teknik dhe AutoCAD.


Zgjidhim Laboratore te Kursit te Fizikes 1 dhe 2 te fakulteteve inxhinierike te UPT.