Libra Për Maturantët

*Të gjithë ju që keni libra të ndryshëm parapërgatitës për Maturë, për studentët, mund të na i dërgoni neve që ta publikojmë në website.  Na kontaktoni në Facebook:   KËTU  ose në adresën e e-mailit: maturashteterore17@gmail.com

Si te shkarkojme nga faqja Libra Per Maturantet – TUTORIAL

 

Bëjeni Share që të informoni shokët:  Share-512.png

SHKARKONI TANI APP E MATURES SHTETERORE DHE MERRNI NJOFTIMET E FUNDIT NE KOHE REALE.

SHKARKO

**Klikoni mbi to që të hapen librat

***Mund të na kontaktoni në inbox-in e faqes për cdo pyetje që mund të keni.

 


Last Update:   06/02/2018