Fituesit në IAL 2018

Listat jopërfundimtare:   MATURA SHTETËRORE 2018

Bëjeni Share që të informoni shokët:share-button

Universitetet që kanë shpallur deri më tani fituesit për çdo program studimi janë:

 • Fituesit në Fakultetin e Shkencave Pyjore, UBT
 • Fituesit në Fakultetin e Mjekësisë Veterinare, UBT
 • Fituesit në Institutin Kanadez të Teknologjisë
 • Fituesit në Universitetin Politeknik të Tiranës
 • Fituesit në Universitetin Bedër
 • Fituesit te Fakulteti i Bujqesise dhe Mjedisit, UBT
 • Fituesit në Fakultetin e Shkencave të Natyrës
 • Fituesit te Fakulteti i Ekonomise dhe Agrobiznesit, UBT
 • Fituesit në Universitetin New York të Tiranës
 • Fituesit në Universitetin e Korçës
 • Fituesit në Fakultetin e Gjuheve te Huaja
 • Fituesit në Fakultetin e Arkitektures dhe Urbanistikes
 • Fituesit në Albanian University
 • Fituesit në Universitetin Epoka
 • Fituesit në Fakultetin e Shkencave Sociale
 • Fituesit në Fakultetin e Drejtesisë, Tiranë
 • Fituesit në Fakultetin e Historisë dhe Filologjisë, Tiranë
 • Fituesit në Universitetin e Sporteve, Tiranë
 • Fituesit te Universiteti i MJEKSISË
 • Fituesit te Universiteti i Shkodrës
 • Fituesit te Universiteti i Elbasanit
 • Fituesit te Universiteti i Vlorës
 • Fituesit në Fakultetin e Ekonomisë, Tiranë
 • Fituesit te Universiteti Aleksander Moisiu DURRES
 • Fituesit te Universiteti i Arteve
 • Fituesit te Universiteti POLIS
 • Fituesit te Universiteti ALDENT
 • Fituesit te Universiteti METROPOLITAN
 • Fituesit te Universiteti MESDHETAR I SHQIPËRISË

* KLIKONI mbi to për të parë listat e fituesve.