Udhëzimi zyrtar për aplikim në Universitete 2018-2019

visitor counter

Bëjeni Share që të informoni shokët:

Share-512.png

Ministria e Arsimit publikon udhëzimin e plotë për pranimet në universitete, firmosur nga Lindita Nikolla. Në udhëzimin nr 18, datë 21.05.2017, përcaktohen procedurat dhe afatet e aplikimit dhe regjistrimit në universitete

Udhezim per procedurat e aplikimit viti akademik 2018-2019


oferte vere 2018 (1)

Kane filluar regjistrimet per kurset intensive te veres per gjuhet anglisht dhe gjermanisht.

Kurset e veres vetem per 9500 leke niveli i plote.
Orare paradite dhe pasdite
5 here ne jave nga 120 min
20 seanca niveli i plote
Nr. kontakti 0695610926


Adresa: Prane ish-restorant Durresit

www.qendraoptima.com

e-mail: sekretaria@qendraoptima.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *